Workshop med Malene Rigstrup

Malene Rigtrup har lavet arrangement til Vocal Pleasure over Walking in the air

Her i efteråret havde vi en workshop med Malene Rigstrup. Det var en meget inspirerende workshop.

Malene er meget teknisk dygtig og gav os nogle gode ting at tænke over. Men hun er også ekstrem positiv, hvilket er livsbekræftende og ikke kan undgå at smitte af på dem, hun står overfor. Vi skulle f.eks. flere gange blande os mellem stemmerne. Så vi kunne prøve at tune os bedre ind på hinanden og lytte godt til de forskellige stemmegruppers klang. Det var fedt at stå blandet, da man hører hinanden på en helt anden måde.

Hun var også rigtig god til at forklare de lyde, hun ønskede. Og sætte et billede på (lyden af en klokke), så det gav mening og man derfor bedre kunne efterleve hendes ønske. Vi blev også udfordret med nogle rytmiske lege, så vi fik rytmen godt ind under huden. Når rytmen er i kroppen, så kommer den også automatisk ud i sangen.

Det er rigtig fedt at være en del af et kor, hvor sådanne arrangementer jævnligt bliver afholdt. Vi har haft Workshop med mange forskellige og de bidrager alle med forskellige og også nogle fælles ting til vores kor. Her i koret har vi fokus på, at lære noget nyt og prøve at dygtiggøre os hele tiden.

Malene havde nogle nye spændende sange med til os og heriblandt en ny version af “Walking in the air”, som var komponeret specielt til os. Den glæder vi os meget til at synge første gang her til vores årlige julekoncert. Vi håber, I kan lide den og ser frem til at se jer og synge julen ind.

Liljan, 1.alt

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist. Nødvendige felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vores fremtidige koncerter

Scroll to Top