Hyldestkoncert for Niels Bay

Niels Bay hyldestkoncert

Med forårssolens komme følger også Vocal Pleasures sæsonafslutning og dermed også korets traditionsrige forårskoncert.

Dette er også tilfældet i år, men i år har koncerten en helt særlig betydning. Forårskoncerten i år er nemlig også en hyldestkoncert til ære og minde om korets tidligere dirigent, Niels Bay. Koncerten finder sted 11. maj i festsalen på Herning Gymnasium, et sted som Niels Bay i mange år arbejdede som lærer, men også det sted, hvor koret i næsten hele sit virke har haft sin base.

Udvalgt af korets medlemmer

Til programmet for hyldestkoncerten har Vocal Pleasures egne medlemmer haft deres at sige. Programmet er nemlig sammensat så alle sangene, der præsenteres, er udvalgt af korets medlemmer med udgangspunkt i, hvad de forbinder med Niels Bay som dirigent og koret. Man vil altså kunne høre sange, der strækker sig over de mange år, koret har eksisteret.

Glæder sig til hyldest

Der vil både være danske og internationale sange blandt andet af Paul Simon, The Beach Boys, Prince og nyere artister som Sia, Sam Smith og Coldplay.

Undervejs i koncerten vil koret tilbyde en lille forfriskning i pausen, hvor der desuden vil være stemningsmusik spillet af nuværende 3.g-musikelever fra Herning Gymnasium.

Vocal Pleasure glæder sig sammen med dirigent Kristian Bay – søn af Niels Bay – og korets faste huspianist Henrik Tjagvad til at hylde Niels Bay.

Skrevet af Kristian Bay

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive vist. Nødvendige felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vores fremtidige koncerter

Scroll to Top